Business Talent Network

Deze vacature is verstreken

Quoratio

Werken bij Quoratio

Quoratio
Branche

Accountancy

Banking/Finance

Consultancy

Law / Fiscal / Notary

HR

Non-Profit

Telecom / IT

Technology / Industry

Transport / Logistic

Retail

Engineering / Real Estate

Communication / Media

Government / Education / Research

Energy sector

Facility

Pension / Insurance

Hoofdkantoor Holland
Bunnik
Medewerkers NL
150

Wie zijn wij?

Werk, leer, leef… en verander! Herken jij jezelf in dit motto? Dan ben jij wellicht onze nieuwe collega!

Quoratio bestaat sinds 2001 en heeft al meer dan 1000 trainees opgeleid tot professional. We bieden starters met hbo-niveau de kans om de voordelen van werken te combineren met de mogelijkheden van leren. Oftewel een goede baan en je tegelijkertijd ontwikkelen door middel van een vakgerichte opleiding.

Traineeships
Quoratio heeft drie trajecten waarin je kunt werken én leren, het Traineeship Salarisadministratie en het Traineeship Zorgadministratie. In deze twee vakgebieden heeft Quoratio een prominente plaats binnen de consultancy en projectorganisaties. Het Traineeship Salarisadministratie leidt je op tot consultant voor HR-, personeels- en salarisvraagstukken. Het Traineeship Zorgadministratie leidt je op tot consultant voor declaratie en registratie van behandelingen in de zorg. Het Traineeship Financiële Administratie geeft jou de kennis en vaardigheden voor het uitvoeren en controleren van financiële gegevens om deze vervolgens te vertalen naar stuurinformatie voor het management.

Vraagstukken in de praktijk

Onze opdrachtgevers hebben vraagstukken omtrent kwaliteit, effectiviteit, flexibiliteit, digitalisering en verjonging. Het interne team en de ruim honderd landelijk opererende trainees en consultants zijn dagelijks met deze vraagstukken bezig. Voor deze complexe en veranderlijke vakgebieden zijn goede opleidingen en seminars essentieel. Om te garanderen dat onze medewerkers over de juiste actuele kennis beschikken, heeft Quoratio een eigen opleidingscentrum.

Nog meer mogelijkheden

Naast de traineeships is Quoratio ook nog op zoek naar nieuwe collega’s voor op het hoofdkantoor. We zoeken nog verschillende accountmanagers en een marketing consultant. Naast een prima salaris en uitstekende secundaire voorwaarden (waaronder een leaseauto, iPad en iPhone), bieden we je uitdagend werk binnen een professionele werkomgeving. Binnen onze werkomgeving staat collegialiteit en samenwerken centraal en krijg je voldoende kansen voor het waarmaken van je ambities. Daarnaast is er ruimte voor gezelligheid, want bij Quoratio is iedereen wel in voor een feestje!

Wie zoeken wij?

Voor de traineeships zijn we op zoek naar mensen die zich willen specialiseren, of een andere richting in willen slaan dan de opleiding die ze hebben gevolgd. Om in aanmerking te komen voor het traineeship is het belangrijk dat je beschikt over.

- Minimaal hbo werk- en denkniveau
- Cijfermatig inzicht
- Goede communicatieve vaardigheden
- Zelfstandigheid en nauwkeurigheid

Kennismaken en solliciteren bij Quoratio

Voor meer informatie over de mogelijkheden en de sollicitatieprocedure bij Quoratio kun je terecht op werkenenleren.nl of neem contact op met Marcella Smit, te bereiken via 030-6047699.