Overslaan en naar de inhoud gaan

KPN Consulting

Consultancy
Locatie: Zoetermeer
1.100 medewerkers
Naar de website

Werken bij KPN Consulting

Wie zijn wij

KPN Consulting is het ICT-adviesbedrijf van KPN. Als gids in de nieuwe wereld verbinden wij de mogelijkheden van ICT met de mensen, doelen en drijfveren van organisaties. Zodat zij vandaag én morgen succesvol zijn. Wij helpen bedrijven, instellingen en overheden het maximale uit ICT te halen. Zo functioneren zij soepel, veilig en zeker en kunnen ze blijven vernieuwen. Wij zorgen dat organisaties klaar zijn voor de toekomst. 

Werken bij KPN Consulting betekent dat je gewoon jezelf kunt zijn. En kunt doen waar je goed in bent. Wat dat precies is, is aan jou. Drones inzetten als simpele oplossing, het inzetten en optimaliseren van de Cloud of Big Data. Verzin het maar. Van projectmanagement tot aan technologie. KPN Consulting heeft alle disciplines in huis én werkt aan de meest complexe en prestigieuze projecten. Vanuit onze verschillende traineeships en young professional programma’s leer je het werkveld van KPN Consulting kennen.

 

Wie wij zoeken voor onze traineeships

Voor KPN Consulting zoeken we talent voor onze twee traineeships en drie young professional programma’s.  De volgende punten zijn daarbij voor ons van belang:

•(Bijna) afgeronde masteropleiding in ICT, Bedrijfskunde, of een Bèta studierichting; of (bijna) afgeronde HBO Informatica

•Aantoonbare affiniteit met en kennis van ICT;

•Goede communicatievaardigheden;

•Helikopterview, proactief, resultaatgericht en pragmatisch;

•Goede beheersing van de Nederlandse taal;

•Je staat voor kwaliteit en je doet net iets meer dan afgesproken.