Overslaan en naar de inhoud gaan

Accenture

Consultancy
Locatie: Amsterdam
2.600 medewerkers
Naar de website

Wie zijn wij

Accenture is een wereldwijd Strategy, Consulting, Digital, Technology en Operations bedrijf. Met meer dan 336.000 mensen bedienen we klanten in meer dan 120 landen. In de meest uiteenlopende sectoren. Wij werken met onze klanten samen om hen te helpen high-performance bedrijven en overheden te worden. Daarvoor gebruiken we een combinatie van ongeëvenaarde kennis en ervaring in alle industrieën en bedrijfsfuncties en diepgaand onderzoek naar 's werelds meest succesvolle bedrijven.

Wie wij zoeken

Begin je carrière goed en kies voor avontuur
Als junior consultant bij Accenture werk je aan uitdagende projecten voor grote klanten in uiteenlopende sectoren, waaronder 91 van de Fortune Global 100 bedrijven, AEX bedrijven en grote overheidsinstellingen. Je ontwikkelt en implementeert concepten en strategieën. Daarmee presteren onze klanten nog beter en blijven ze tegelijk flexibel genoeg om snel op nieuwe ontwikkelingen in te spelen. Samen met collega’s vorm je een team gedurende het project. Vrijwel altijd werk je op locatie bij de klant. Zo zie je veel bedrijven van binnen. Elk project biedt nieuwe inzichten, uitdagingen en kansen voor persoonlijke groei. En je staat nooit alleen: ons wereldwijde netwerk en kennis staan tot je beschikking.

Bij Accenture staat jouw persoonlijke groei centraal. We bieden je veel mogelijkheden om te leren, te groeien en je expertise verder te ontwikkelen. Door dagelijks ervaring op te doen in uitdagende consulting projecten en in ons zeer uitgebreide (internationale) trainingsprogramma. Bovendien krijg je de kans om vanuit je expertise bij te dragen aan ons MVO-programma.

Afhankelijk van je studieachtergrond en interesses start je binnen een van onze vijf pijlers: strategy, consulting, digital, technology, operations.

Wie we zoeken
We zoeken afgestudeerde academici in de richting van bedrijfskunde, economie, ICT, techniek of aanverwante studies. High performers die beschikken over een sterk analytisch vermogen, een proactieve instelling, goede communicatieve vaardigheden en die zichzelf willen uitdagen om zo verder te groeien.

Kennismaken en solliciteren bij

Meer weten?
Maak persoonlijk kennis met de mensen van Accenture tijdens één van onze inhousedagen op ons op kantoor aan de Zuidas in Amsterdam, meld je aan voor onze jaarlijkse Consulting Business Course of ontmoet ons tijdens een van de recruitmentevenementen op universiteiten.

Ga naar werkenbijaccenture.nl of volg ons via facebook.com/accenturenl.