Overslaan en naar de inhoud gaan
Ingediend door Moongro on 20 maart 2017

Wat is een hackathon?

Een hackathon is een evenement waarin men in kleinere groepjes samenwerkt om een probleem op te lossen. Er is een vastgesteld aantal uren waarin je gezamenlijk brainstormt en aan de oplossing kan werken. De samenstelling van de kleine groepjes is heel divers, waardoor het probleem van verschillende kanten kan worden bekeken. Op deze manier wordt er ook beter over de oplossing nagedacht. 

Lees verder Lees verder
Ingediend door Moongro on 02 februari 2017

Advies voor data sience hackers

Hackathons zijn de beste events waar je met je colllega’s in een intensieve competitieve omgeving, waar je plezier kunt hebben door het bouwen van een nuttig product, leert van anderen en ook nog eens nieuwe mensen ontmoet. In de afgelopen jaren zijn de data science hackathons ook in toenemende mate populair bij data wetenschappers en ontwikkelaars.

Maar welk advies kan je goed gebruiken tijdens een hackathon? Laten we beginnen met een paar stukken van adviezen die gelden voor het leven , in het algemeen, maar ook data science hackathons .

Lees verder Lees verder
Ingediend door Moongro on 19 januari 2017

Drie manieren waarbij een hackathon de bedrijfsvoering helpt

Hackathons roepen meestal het beeld op van werknemers die koortsachtig werken en de nacht doorhalen om een bedrijfsprobleem op te lossen of een nieuw product te bedenken. Bedrijven van alle groottes omarmen de hackathon model om innovatie te stimuleren, reimagine leren en te creatieve oplossingen te ontdekken voor slepende IT-uitdagingen.

Lees verder Lees verder
Ingediend door Moongro on 05 januari 2017

Hoe leg jij uit wat een hackathon is

Google 's definitie is een goede uitleg om een hackathon uit te leggen. Wikipedia zegt dat het een "event is waar computerprogrammeurs, grafisch ontwerpers , interface ontwerpers en project managers samen werken aan intensieve (software) projecten, regelmatig zijn er ook hardware component. Wanneer je een uitleg geeft over hackathon kan je beter de vraag stellen ‘waarom’ een hackathon, in plaats van wat is een hackathon.

Waarom een hackathon? Nou voor de volgende redenen.

Lees verder Lees verder
Ingediend door Moongro on 21 december 2016

Benefits of hackathons

Een Hackathons is een goede basis voor nieuwe ideeën. Het is vooral een goed tool om de creatieve en probleemoplossende ideeen van de ontwikkelaars te stimuleren. In tegenstelling tot hun dagelijkse banen waar men op het nemen van risico's kan worden afgekeurd. In een hackathon is er weinig schade wanneer een idee mislukt. De tijdslimiet in een hackathon dwingt de deelnemers om hun visionaire concepten omzetten naar bruikbare oplossingen. Buitenstaanders met een frisse kijk op de zaak brengen uitdagingen.

Lees verder Lees verder
Ingediend door Moongro on 08 december 2016

Wat kan ik doen op een hackathon?

Een hackathon is een gerichte poging om iets op te bouwen met een bepaalde zingeving of omdat je een heel vet idee hebt, maar altijd in een korte tijd, meestal een weekend of 24 uur. Aan het einde van de hackathon, presenteren alle deelnemers een demo van wat ze hebben gebouwd.

Dus, heb je besloten om een ​​bij te wonen . Geweldig! Je bent in voor een leuke rit . "Dit was het beste weekend van mijn leven! " is een daadwerkelijk citaat van een deelnemer in een hackathon.

Lees verder Lees verder
Ingediend door Moongro on 24 november 2016

Je eerste hackathon? Dit is wat je moet weten!

Wat is een Hackathon?
Als je dit leest, ben je waarschijnlijk van plan om een ​​hackathon bij te wonen.
Hackathons duren meestal 24 tot 48 uur en staan in het teken van het ontwikkelen van ideeen en oplossingen voor een bepaald onderwerp. Je werkt samen in een team tijdens deze dag(en) om prototypes te ontwikkelen en te presenteren voor een jury.

Lees verder Lees verder
Ingediend door Moongro on 09 november 2016

6 redenen om een hackathon bij te wonen

Misschien stel je, je wel de vraag wat de hype is rondom hackathons en waarom je er zelf aan mee zou doen. Ben je een IT’er met deze vraag dan ben je op de juiste plek, want jij bent uitermate geschikt om een hackathon bij te wonen.

In de afgelopen jaren hebben hackathons een aanzienlijke groei door gemaatk van het aantal georganiseerde hackathons over de hele wereld  

Lees verder Lees verder
Ingediend door Moongro on 31 oktober 2016

Hackathon is brainstormen

Tegenwoordig zijn hackathons steeds vaker een geaccepteerd concept binnen bedrijven. Op een hackathon komen veel ontwikkelaars bij elkaar om gezamenlijk software te gaan maken. Dit gebeurt vaak in grote ruimtes.

Lees verder Lees verder
Ingediend door Moongro on 28 oktober 2016

Hackathons is niet alleen voor coders, iedereen kan een hackathon opzetten.

Facebook organiseerde laatst haar 50ste hackathon. Medewerkers van over het hele bedrijf legden hun reguliere werkzaamheden even neer om mind-blowing ideeen over atifical intelligence te ontwikkelen in een periode van 24 uur. Er werd niet geslapen, in plaats daar van namen de deelnemer om 1 uur snachts nog een energie boost om de nacht door te werken.

Lees verder Lees verder