HR hackathon 2017

HRM / Recruitment, IT / ICT
HBO & WO
HR University
Per 22 juni 2017
Location: Amsterdam
Voeg toe als favoriet

Hack HR en vergroot werkplezier!

Werkplezier, betrokkenheid en bevlogenheid leiden tot innovatievere en creatievere medewerkers, een daling van het verzuim en een verhoging van de productiviteit. HR vervult hierbij een cruciale rol!
Tijdens deze HR hackathon ga je samen met je eigen team of een samengesteld team aan de slag gaat met jouw business. De meetlat is: werkplezier.

Geen event

De HRhackathon is geen event. Het is een dag hard werken. Ondersteund en geïnspireerd door wetenschappers, HR directeuren en innovatieve HR oplossingen door start-ups. Je bepaalt zelf wat jouw case is, wie je meeneemt en hoe jouw programma van de dag eruit ziet. Jij hebt de regie, een garantie op maximale opbrengsten, die aansluiten bij jouw praktijk. 

 

Inspiratie

We zijn te gast in B.Amsterdam, the place to B. voor innovatie en inspiratie. Tientallen start-ups zijn reeds gevestigd op deze bijzondere plek. Maar ook PWC, IBM, Red Bull en Heineken werken hier aan vernieuwende oplossingen. Op 22 juni 2017 gaan deuren voor jou open. Kom halen en brengen en doe nieuwe ideeën en inzichten op in dit vibrerende pand. Wil je zeker zijn van een plekje in deze Hackathon meld je dan nu alvast aan via onderstaande knop.

Voor teams

De HRhackathon is er primair voor teams, van minimaal 3 personen. Heb je interesse om deel te nemen, maar ben je ZZP'er? Dan ben je natuurlijk wel van harte welkom. Het enige wat je hoeft te doen is minimaal twee andere ZZP'ers vinden, die met jou aan dezelfde case gaan werken. Elke week publiceren wij hier nieuwe inspiratoren en cases. Meld je dus snel aan, of houd deze website in de gaten.

We zijn te gast in B.Amsterdam, the place to be voor innovatie en inspiratie. Tientallen start-ups zijn reeds gevestigd op deze bijzondere plek. Maar ook PWC, IBM, Red Bull en Heineken werken hier aan vernieuwende oplossingen. Op 22 juni 2017 gaan deuren voor jou open. Kom halen en brengen en doe nieuwe ideeën en inzichten op in dit vibrerende pand.

Aanmelden

Maak je organisatie klaar voor de toekomst. Draag bij aan wendbaarheid en werkplezier. Doe mee op 22 juni, op de meest innovatieve plek van Nederland!