Business Talent Network

Deze vacature is verstreken

HR UniversityHR hackathon 2017

Aanmeld Deadline 21-06-2017
Datum event 22-06-2017
Richting

HR

IT

Niveau
HBO & WO
Locatie
Amsterdam
Deadline:
21-06-2017 (Over Verstreken)
Richting:

HR

,

IT

Niveau:
HBO & WO
Locatie:
Amsterdam
Startdatum:
22-06-2017
21-06-2017
Deadline
Verstreken
Bekijk hier alle openstaande Hackathons van HR University

Hack HR en vergroot werkplezier!

Werkplezier, betrokkenheid en bevlogenheid leiden tot innovatievere en creatievere medewerkers, een daling van het verzuim en een verhoging van de productiviteit. HR vervult hierbij een cruciale rol!
Tijdens deze HR hackathon ga je samen met je eigen team of een samengesteld team aan de slag gaat met jouw business. De meetlat is: werkplezier.

Lees meer

Geen event

De HRhackathon is geen event. Het is een dag hard werken. Ondersteund en geïnspireerd door wetenschappers, HR directeuren en innovatieve HR oplossingen door start-ups. Je bepaalt zelf wat jouw case is, wie je meeneemt en hoe jouw programma van de dag eruit ziet. Jij hebt de regie, een garantie op maximale opbrengsten, die aansluiten bij jouw praktijk. 

 

Lees meer

Inspiratie

We zijn te gast in B.Amsterdam, the place to B. voor innovatie en inspiratie. Tientallen start-ups zijn reeds gevestigd op deze bijzondere plek. Maar ook PWC, IBM, Red Bull en Heineken werken hier aan vernieuwende oplossingen. Op 22 juni 2017 gaan deuren voor jou open. Kom halen en brengen en doe nieuwe ideeën en inzichten op in dit vibrerende pand. Wil je zeker zijn van een plekje in deze Hackathon meld je dan nu alvast aan via onderstaande knop.

Lees meer

Voor teams

De HRhackathon is er primair voor teams, van minimaal 3 personen. Heb je interesse om deel te nemen, maar ben je ZZP'er? Dan ben je natuurlijk wel van harte welkom. Het enige wat je hoeft te doen is minimaal twee andere ZZP'ers vinden, die met jou aan dezelfde case gaan werken. Elke week publiceren wij hier nieuwe inspiratoren en cases. Meld je dus snel aan, of houd deze website in de gaten.

We zijn te gast in B.Amsterdam, the place to be voor innovatie en inspiratie. Tientallen start-ups zijn reeds gevestigd op deze bijzondere plek. Maar ook PWC, IBM, Red Bull en Heineken werken hier aan vernieuwende oplossingen. Op 22 juni 2017 gaan deuren voor jou open. Kom halen en brengen en doe nieuwe ideeën en inzichten op in dit vibrerende pand.

Lees meer

Aanmelden

Maak je organisatie klaar voor de toekomst. Draag bij aan wendbaarheid en werkplezier. Doe mee op 22 juni, op de meest innovatieve plek van Nederland!

Lees meer

Werken bij HR University

Branche
HR